Over ons

FoodWise Diëtisten Weesp is een jonge diëtistenpraktijk opgericht in 2019 door Marlies Nagel en Steffi Soede. Wij zijn als zelfstandig gevestigde diëtisten werkzaam vanuit het Regionaal Medisch Centrum te Weesp. Omdat gezonde voeding heel persoonlijk is en ieder mens zijn eigen doel heeft, streven we in de praktijk naar een individueel, op maat gemaakt advies. Geen dieet met restricties, maar een voedingspatroon waarbij de balans centraal staat.

 

 

Marlies Nagel

Marlies is na het behalen van haar titel als diëtist direct aan het werk gegaan in de eerstelijns diëtetiek. Hierdoor heeft ze veel ervaring als all-round diëtist opgedaan. Door het volgen van de post-HBO opleidingen Kinderdiëtetiek en Diabetes heeft ze zich gespecialiseerd in de begeleiding van kinderen en diabetespatiënten. Met haar enthousiaste en positieve instelling zoekt ze samen met de cliënt naar een haalbaar voedingsadvies, zodat het gewenste resultaat zal worden bereikt.

Steffi Soede

Door tijdens de studie Voeding & Diëtetiek aan de Hogeschool van Amsterdam te kiezen voor de richting Nutrition & Dietetics, heeft Steffi zich voornamelijk gespecialiseerd op het gebied van klinische voeding. Haar stagewerk in het ziekenhuis bracht haar in contact met diverse complexe ziektebeelden, waardoor het veelal van belang was om een nauwgezet voedingsadvies te geven. Ze vindt het echter wel belangrijk dat haar advies aansluit op de persoonlijke situatie en wensen van de cliënt, omdat dit volgens haar het beste leidt tot een blijvend resultaat.

'Mensen begeleiden in het behalen van hun doelen geeft mij energie. Het is daarom mijn passie om gezamenlijk de weg te zoeken naar een gezondere leefstijl waarin jij je daadwerkelijk beter voelt.' 

Beide diëtisten van FoodWise Diëtisten Weesp zijn aangesloten bij


Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven